Гастрономические снэки

Cheesecake is a dessert made with a fresh cheese, eggs and sugar batter on a crushed biscuits base. Two basic types of cheesecake recipes can be found : baked or refrigerated. The type of cheese differs regionally : cream cheese is used in the american traditional recipe whereas Italians use a mix of Ricotta & Mascarpone and German and Dutch people prefer Quark cheese. Although the New York Style cheesecake with its sour cream batter is one of the most popular varieties, cheesecake recipes vary from a region to another. 

 

Снэки – популярное название лёгких блюд, предназначенных для «перекуса». 

Современный тренд кондитерского рынка – скрещивание противоположных вкусов, путем «прививания» традиционно сладким продуктам острых и соленых акцентов... Маффины с соленым апельсином, пикантные кексы, пирожки со сладко-острой начинкой и другие неожиданные сочетания гастрономических снэков пользуются невероятным спросом.